Acasă Politic Gabriel Berca: PDL Bacau o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL!

Gabriel Berca: PDL Bacau o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele PDL Bacau, Gabriel Berca a declarat ca sustine candidatura Elenei Udrea pentru sefia partidului.

Elena Udrea a fost prezenta la acest sfarsit de saptamana la Bacau pentru a-si sustine motiune in fata democrat-liberalilor din judet.

“O sustin pe Elena Udrea in functia de presedinte al PDL. Am avut ocazia de a lucra in repetate randuri cu dna. Udrea si trebuie sa va spun ca este o persoana puternica si capabila de a intra in batalia politica impotriva lui Victor Ponta si Crin Antonescu. Avem nevoie de figuri proaspete in partid si trebuie sa incepem chiar cu presedintele PDL. Partidul are nevoie de o echipa noua de conducere si care sa nu apara epuizata si fara vlaga asa cum se intampla la ora actuala”, a spus Gabriel Berca.

Fostul ministru de Interne al Cabinetului Ungureanu a mai declarat ca Vasile Blaga trebuie inlocuit si ca urmare a esecului din alegeri, dar si pentru ca s-a inconjurat de oameni suspecti de blat cu USL.

“Nu putem ascunde sub pres esecul PDL de la alegerile parlamentare. Din vara si pana in decembrie, partidul a pierdut un million de voturi cu actuala conducere. In orice partid normal, dupa un esec electoral este nevoie de o schimbare, asa …read more
Circul Politic