Acasă Life Monden Fotomodelul Mădălina Ghenea este printre cele mai dorite femei din lume

Fotomodelul Mădălina Ghenea este printre cele mai dorite femei din lume

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fotomodelul Mădălina Ghenea şi actriţele de origine română Elsa Pataky şi Natalie Portman se regăsesc în topul celor mai dorite 99 de femei din lume, într-un sondaj realizat de site-ul AskMen.com și citat de Mediafax.

Fotomodelul Mădălina Ghenea, cunoscută pentru o presupusă relaţie pe care ar fi avut-o cu actorul american Leonardo DiCaprio, se află pe poziţia a 87-a în Top 99 Most Desirable Women in the World.

Încercând să răspundă la întrebarea „De ce se află Mădălina Ghenea pe locul al 87-lea?”, editorii site-ului AskMen.com îşi încep comentariul care însoţeşte fotografia fiecăreia dintre femeile incluse în acest top vorbind despre actorul american Leonardo DiCaprio: „Leonardo DiCaprio are parte de fotomodele aşa cum noi, ceilalţi, avem parte de restaurante: experimentăm unul nou în fiecare săptămână. Ultima cucerire a actorului este Mădălina Ghenea, un supermodel român care a devenit celebru în Italia pozând pentru un brand de lenjerie intimă. Însă nu există niciun motiv de mirare atunci vine vorba de a înţelege ce vede Leonardo DiCaprio în această brunetă senzaţională. Cu buzele ei pline, un corp la superlativ şi un trecut scandalos (se spune că a fost exmatriculată în timpul liceului pentru că a apărut în lenjerie intimă în câteva fotografii realizate pe când avea 16 ani), Mădălina Ghenea a fost descrisă ca fiind o «versiune mai tânără» a actriţei Angelina Jolie”. „Deşi Leonardo DiCaprio ar putea să se plictisească în cele din urmă de atâta perfecţiune, noi cu siguranţă nu o vom face”, mai spun editorii site-ului AskMen.com.

În ceea ce o priveşte pe actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, clasată pe poziţia a 81-a în acest top, editorii site-ului AskMen.com afirmă: „Are o faţă care te face să îţi spui: «parcă o cunosc, dar de unde oare?». Încercaţi să vedeţi filmul «Snakes On A Plane» şi să vi-o imaginaţi la braţul soţului ei, actorul Chris Hemsworth. Această nativă din Madrid are cu siguranţă o dimensiune internaţională. Vorbeşte cinci limbi şi a studiat jurnalismul la universitate. Deşi nu este încă o Bond Girl, rolul ei din filmul «Fast Five» a făcut impresie în rândul criticilor. Sperăm să avem cât mai curând alte veşti bune despre această frumuseţe spaniolă”.

Motivând includerea, pe poziţia a 21-a a acestui top, a actriţei Natalie Portman – ai cărei bunici din partea tatălui s-au născut în România şi Polonia -, editorii site-ului AskMen.com au declarat: „Trei cuvinte: scenă lesbiană fierbinte. Chiar dacă urâţi baletul şi thriller-urile psihologice dark, tot v-aţi uitat la scena de sex din filmul «Black Swan» dintre Natalie Portman şi Mila Kunis. A meritat pe deplin, nu-i aşa? În timp ce Natalie Portman şi-a petrecut cea mai mare parte a anului 2011 fiind însărcinată, fanii ei au putut să o vadă destul de mult pe marile ecrane pe această câştigătoare de Oscar. Ea a jucat după «Black Swan» într-o comedie despre sex, într-o comedie cu drogaţi şi într-un blockbuster cu super-eroi. E minunat să vezi o intelectuală superbă jucând într-un film inspirat din benzile desenate, sărutându-se cu o altă fată şi să constaţi că mai are şi un simţ al umorului foarte dezvoltat”.

Sofia Vergara, starul serialului „Modern Family” – care va împlini 40 de ani în luna iulie – ocupă prima poziţie în topul celor mai dorite 99 de femei din lume (Top 99 Most Desirable Women in the World), alcătuit în fiecare an de site-ul AskMen.com. La realizarea acestui top au participat peste un milion de cititori.

În 2011, pe primul loc în acest sondaj s-a aflat actriţa Blake Lively.

Pe poziţia a doua a topului din acest an s-a clasat modelul şi actriţa americană Kate Upton, iar podiumul a fost completat de actriţa Rooney Mara.

Celelalte locuri din Top 10 au fost completate de modelul Miranda Kerr, cântăreaţa Nicki Minaj, actriţele Emma Stone şi Scarlett Johansson, starleta Kim Kardashian, cântăreaţa Rihanna şi fotomodelul sud-african Candice Swanepoel.