FOTO – Ce a descoperit un roman intr-o rosie cumparata de la piata. ”Ne omorati, bai!”

  Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

  A fost un adevărat iureș pe rețelele de socializare după ce un român a postat pe un grup dedicat fermierilor români o imagine cu o roșie pe care acesta ar fi cumpărat-o dintr-o piață bucureșteană. Vorbim despre Obor, poate cea mai cunoscută piață a Capitalei, loc unde oamenii vin la cumpărături din toate colțurile orașului, în căutarea ofertelor, dar și a chilipirurilor.

  Și tocmai pe această idee s-a bazat și bărbatul care a recunoscut că s-a bucurat inițial pentru descoperirea sa. Și anume, taraba care vindea roșiile cele mai aspectuoase, dar la un preț accesibil, mult sub cel al pieței.

  Ce a găsit un român într-o roșie cumpărată din piață!

  Doar că, la puțin timp după ce a ajuns acasă cu produsele achiziționate, omului i s-a făcut foame. Așa că nu a mai stat o clipă pe gânduri și a intrat în bucătărie pentru a face cea mai gustoasă salată. Nu mică i-a fost însă mirarea când a tăiat o roșie recent cumpărată.

  Perfectă la exterior, aceasta a ascuns o surpriză uriașă înăuntru. Mai multe fire verzi s-au ivit din interior, asemănătoare unei rădăcini, și, spune omul, un miros nu tocmai plăcut. Speriat, acesta nu a mai mâncat roșia, dar a dorit să-l confrunte pe vânzător.

  A mers a doua zi în piață pentru a-l certa serios pe acesta, dar nu l-a mai găsit. Culmea, în apărarea lui au sărit ceilalți producători care i-au transmis bărbatului că roșia cumpărată nu are nimic, nu a fost stropită sau tratată, așa cum a acuzat el.

  Nu a fost mulțumit de răspunsuri și i-a amenințat pe toți cu autoritățile. Mai mult decât atât, bărbatul spune că roșia nu s-a stricat zile întregi, deși a fost tăiată și ținută în soare, pe balcon.

  „Ne omorâți cu zile ca să faceți bani. De unde aveți roșii coapte când afară plouă de rupe, frig a fost până de curând și soare mai deloc? Cu ce le stropiți? Foarte normal ar fi ca cel care vinde roșii în piață sau orice altceva să aibă trecut pe lângă certificatul de producător și cu ce a stropit și tratat plantele. 

  Nimeni, niciodată nu îi verifică pe fermierii ăștia. Nenorocirile astea de stropesc ei sunt la liber, le poate cumpăra și un copil. Vă văd pe grupul acesta cum vă întrebați unul pe celălalt cum se combină soluțiile, câtă apă să puneți.

  Păi, de unde știți voi? Lucrul acesta trebuie să-l facă un specialist, nu voi. De unde știți gramaj, cantitate? Unul spune ceva, altul altceva. Și noi mâncăm. Ne omorâți, băi, ne omorâți. Faceți experimente pe noi”, a scris acesta pe grupul legumicultorilor.

  Sursa: Fanatik