Rafturile de la supermarketuri au raioane speciale cu diverse sortimente de hartie igienica. Practic, hartia igienica acopera toate culorile posibile si are tot felul de parfumuri imbietoare. Insa, putini oameni stiu ca tocmai aceste lucruri trebuie evitate la aprovizionarea cu hartie de toaleta.

Inca din anul 1987, Agentia pentru Siguranta Alimentara si Controlul Medicamentelor a interzis utilizarea anumitor coloranti si parfumuri in industria farmaceutica, dupa ce anumite teste au indicat o incidenta crescuta a tumorilor in randul oamenilor expusi la acestea.

Nu se stie cum sau in ce circumstante in zilele noastre, in lumea care sta sub semnul tehnologiei moderne si al progresului, se ivesc si momente cand este pusa in discutie o problema aparent banala precum colorarea si parfumarea hartiei de toaleta, chiar daca se cunoaste faptul ca impregnarea hartiei igienice cu substante chimice precum coloranti, inalbitori si diverse parfumuri ne poate pune in pericol sanatatea si ne polueaza mediul inconjurator, scrie cristi iacov pentru secretele.

Iata in pagina urmatoare la ce riscuri te poti expune daca folosesti hartie igienica parfumata si colorata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.