Acasă Stirile zilei Florin Calinescu, dezgustat de guvernarea PSD-ALDE! „Livulica& CPTariceanu joaca la ruleta ruseasca....

Florin Calinescu, dezgustat de guvernarea PSD-ALDE! „Livulica& CPTariceanu joaca la ruleta ruseasca. Numai ca pistolu’ e la tampla noastra”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai important realizator TV din anii 90, Florin Calinescu, revine in prim plan cu un nou mesaj critic la adresa neregulilor din sistemul romanesc.

Intr-un nou mesaj postat de Facebook, prezentatorul TV critica in termeni duri adoptarea pensiilor speciale, despre care spune ca reprezinta „un carnagiu fiscal”.

Iata mesajul postat de Calinescu pe Facebook.

„Ce fac astia acum cu salariile din administratia locala si cu pensiile, mai ales cu alea SPECIALE e carnagiu fiscal. Si mai au tupeu’ sa oblige anafu sa stoarca piatra seaca pentru a produce sampanie frantuzeasca. E ca si cum ai obliga ginecologii sa creasca septelu’ uman al tarii. Nu iti trebuie multa glagorie ca sa pricepi ca gandirea lui Livulica& CPTariceanu, e ca la ruleta ruseasca. Numai ca pistolu’ e la tampla noastra”, scrie vedeta TV.

Si presa a criticat masurile lui Dragnea. Intentiile PSD privind plafonarea pensiilor speciale, dupa ce acestea au fost inventate tot de PSD, nu au legatura cu bugetul ci, mai mult, cu nevoia lui Liviu Dragnea de a se razbuna pe oamenii din Sistem, considera jurnalistul Dan Turturica.

Guvernul a adoptat, vineri, Ordonanta de Urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu, printre care si cele ale militarilor, nu vor mai fi actualizate in functie de nivelul salariului, ci doar cu rata inflatiei, iar aceste venituri nu vor mai putea depasi media salariilor din anii de activitate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos