Acasă Politic Florentin Pandele candidează pe listele PSD-ului pentru un nou mandat la primăria...

Florentin Pandele candidează pe listele PSD-ului pentru un nou mandat la primăria Voluntari

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Având în vedere informaţiile vehiculate în aceste zile privind posibila candidatură a primarului Florentin Costel Pandele pe listele USL fac următoarele precizări: Excluderea din PSD a domnului Florentin Costel Pandele a fost o mare greşeală. 

Florentin Costel Pandele va rămâne în PSD şi va candida pentru un nou mandat la Voluntari sub sigla USL din partea Partidului Social Democrat„, se arată într-o declaraţie de presă a preşedintelui PSD Ilfov, Robert Negoiţă, remisă, marţi, MEDIAFAX.

Florentin Pandele era vicepreşedinte al UNPR.

Despărţirea lui Florentin Pandele de PSD în anul 2010 a generat o serie de dispute. Primarul din Voluntari susţinea că are dovada scrisă a excluderii sale din formaţiunea social-democrată, ceea ce îi permitea menţinerea mandatului de primar.

De cealaltă parte, PSD susţinea că Pandele nu a fost exclus din partid şi că dacă trece la UNPR îşi pierde mandatul.

De altfel, în primăvara anului 2011, PSD Voluntari a sesizat Parchetul solicitând constatarea încetării de drept a mandatului de primar de Voluntari al lui Florentin Pandele, după ce Prefectura Ilfov răspunsese sesizării PSD că primarul are toate actele necesare pentru a-şi menţine mandatul.

În 18 iulie 2011, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă declara că pregăteşte, prin avocaţi, o plângere penală împotriva primarului localităţii Voluntari, Florentin Pandele, pentru ultraj, după ce acesta ar fi primit ameninţări de la edil.

Negoiţă a afirmat atunci că Pandele l-ar fi ameninţat verbal, în timpul unei pauze publicitare dintr-o emisiune TV.

„M-a ameninţat că dacă mai fac activităţi politice în Voluntari îşi va pune derbedeii să mă bată. Aştept să am şi înregistrarea respectivă şi voi depune plângere penală pentru ameninţare şi ultraj”, a precizat el.