Acasă Politic Fiul lui Adrian Nastase va face public testamentul fostului premier

Fiul lui Adrian Nastase va face public testamentul fostului premier

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, Andrei Nastase, anunta ca vineri va citi la Spitalul Floreasca scrisoarea lasata de tatal sau, despre care spune ca este „un fel de testament public”.

„Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul….«un fel de testament public»… Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi…” , scrie Andrei Nastase pe Facebook.

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul „Trofeul Calitatii”. Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.