Acasă Stirile zilei Justitia Finul lui Toni Grebla, audiat la DNA: Am bani de nu stiu...

Finul lui Toni Grebla, audiat la DNA: Am bani de nu stiu ce sa mai fac cu ei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului din cadrul Curtii Constitutionale Toni Grebla, este audiat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Ion Bircina a declarat, la sosirea la DNA, ca nu a dat niciodata mita si ca a fost „doar baiat destept”, adaugand „am bani de nu stiu ce sa mai fac cu ei”. Intrebat daca i-a dat si lui Toni Grebla din banii lui, Bircina a raspuns: „Pai ne dam de la tata la fiu, de la fiu la tata, dumneata nu stii cum e?”

„Nu am dat mita in viata mea la nimeni, am fost doar baiat destept”, a declarat Bircina.

Intrebat daca Toni Grebla l-a protejat ajutandu-l astfel in afaceri, Bircina a afirmat „nu m-a protejat niciodata, in nicio afacere”

„Eu am multe afaceri, am bani de nu mai stiu ce sa mai fac cu ei”, a mai afirmat omul de afaceri. Intrebat daca i-a dat si lui Toni Grebla din banii lui, Bircina a raspuns: „Pai ne dam de la tata la fiu, de la fiu la tata, dumneata nu stii cum e?”

Directia Nationala Anticoruptie a dispus joi inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA.

Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia.

Sursa: Hotnews