Acasă Stirile zilei Finala Cupei! Rapid vs Dinamo – Avancronică

Finala Cupei! Rapid vs Dinamo – Avancronică

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pericol de cutremur pe Naţional Arena! Două dintre cele mai importante galerii din ţară vor lua loc în peluzele stadionului naţional la finala cupei. Rapid şi Dinamo se vor bate pe trofeul Cupei României în ultimul act al acesteia, într-un derby de tradiţie pentru fotbalul românesc.

Câştigarea cupei le va spăla, atât lui Rapid cât şi lui Dinamo, un sezon ratat, în care au terminat campionatul pe locul 4, respectiv 5.

Dario Bonetti, antrenorul „câinilor” e de părere că rapidiştii pornesc ca favoriţi. „Sîntem optimişti, chiar dacă sîntem conştienţi că vom întîlni o echipă dificilă. Consider că Rapidul ar putea fi considerată favorită pentru că a terminat peste noi în campionat”, a declarat Bonetti. De cealaltă parte, rapidiştii se arată ceva mai încrezători. „Avem o stare excelentă de spirit. De ce? Pentru că revenim în prim planul fotbalului românesc. Am fost dezamăgiţi pe moment că am ratat cîştigarea titlului, dar ne-am revenit. Am jucat în Europa League, ne-am luptat pentru campionat pînă spre final şi acum vom lupta pentru un trofeu”, a spus antrenorul giuleştenilor, Răzvan Lucescu.

Printre absenţii celor două echipe se regăsesc şi oameni de bază, dinamovistul Cosmin Matei fiind accidentat şi rapidistul Rui Duarte suspendat, după ce a văzut cartonaşul roşu în partida cu Oţelul din ultima etapă a campionatului.

Partida va începe de la ora 21:00 şi va fi arbitrată de o brigadă italiană, avându-l la centru pe Daniele Orsato.