Acasă Cultura Cinemagia Filmul „Cannibal”, o coproductie Romania/Spania/Rusia/Franta, va avea premiera mondiala la Festivalul de...

Filmul „Cannibal”, o coproductie Romania/Spania/Rusia/Franta, va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Filmul „Cannibal”, o coproductie Romania/Spania/Rusia/Franta, va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Toronto 2013, potrivit mediafax.ro.

Filmul „Cannibal” a fost produs de Libra Film (Romania) in colaborare cu alte doua companii de productie cinematografica, Luminor (Franta) si CTB (Rusia). Aceasta coproductie a beneficiat de o finantare de 250.000 de euro din partea EurimagesFondul Consiliului Europei pentru sprijinul coproductiei, distributiei si exploatarii operelor cinematografice.

„Cannibal” spune povestea personajului Carlos, cel mai cunoscut croitor din Granada, un barbat respectat in comunitatea in care traieste, dar care ascunde un secret teribil: este canibal. Intr-o buna zi, el o cunoaste pe Nina, sora geamana a unei femei pe care o mancase, o imigranta din Europa de Est.

Alaturi de coproductia „Cannibal”, la Toronto vor avea premierele mondiale si alte pelicule mult asteptate, in randul carora se remarca un film despre Nelson Mandela, „Long Walk to Freedom”, „12 Years a Slave”, de Steve McQueen, „Dallas Buyers Club”, de Jean-Marc Vallée, „Dom Hemingway”, de Richard Shepard, „Quai d’Orsay”, de Bertrand Tavernier, si „Third Person”, de Paul Haggis.

Cea de-a 38-a editie a Festivalului International de Film de la Toronto va avea loc in perioada 5-15 septembrie.