Duminica a avut loc Festivalul “Teatru Fara un Sfert”, eveniment organizat de Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor. “Teatru Fara un Sfert” este un festival de teatru, aflat la prima editie, pentru tinerii amatori din Bucuresti.

Pentru participare la festival trupele trebuiau sa trimita un filmulet de prezentare in care sa-si justifice motivatia participarii la eveniment dar si o scurta prezentare a trupei dar si a spectacolului. Trupele selectate Asociatia Let’s Act, Trupa Fara Nume, Trupa Yorick si Brainstorming au interpretat “Locul unde ingerii atipesc” , “Rhonda” ,” Galcevile din Chioggia de Carlo Goldoni“ respectiv “Thou shall not”.

Teatru Fara un Sfert a avut loc in sala Teatrului Mignon (Hristo Botev nr.1), o sala care s-a dovedit neincapatoare nu neaparat pentru sustinatorii trupelor participante, cat de grandoarea spectacolelor si talentul tinerilor actori.

FESTIVAL de zile mari organizat de Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor! FOTO1

 

Juriul a fost format din Oreste Teodorescu-regizor, Ana Radulescu- delegat al comisiei din partea Asociatiei Europene Tineri pentru Viitor, dar si Sandra Miruta-actor amator (care a inlocuit-o in juriu pe Maia Morgenstern).

FESTIVAL de zile mari organizat de Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor! FOTO2

Trofeul “Teatru Fara un Sfert” a mers la Ascociatia Let’s Act pentru spectacolul “ Locul unde ingerii atipesc” regia si coregrafia fiind realizate de Gina Kun.

FESTIVAL de zile mari organizat de Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor! FOTO5

Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor, reprezentata prin Claudiu Pascovici-presedinte si Adrian Vancea-vicepresedinte, este un ONG care se ocupa cu implementarea si organizarea diferitelor proiecte si evenimente pentru tineri si nu numai.Acesta a fost format in anul 2013, la propunerea presedintilor de comisii din cadrul Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2.

FESTIVAL de zile mari organizat de Asociatia Europeana Tineri pentru Viitor! FOTO3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.