Acasă Cultura Calendar Ortodox FENOMENUL INEXPLICABIL dintr-o BISERICA din Giurgiu: „Mii de oameni s-au VINDECAT aici”!

FENOMENUL INEXPLICABIL dintr-o BISERICA din Giurgiu: „Mii de oameni s-au VINDECAT aici”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Biserica de piatra din Letca Noua, Giurgiu a fost construita in 1867 de mitropolitul Nifon, dar in zilele noastre se intampla un fenomen cu totul inexplicabil.

De cand icoana plange, aici se tine in fiecare zi, la ora 18:00, acatistul Mantuitorului, iar la miezul noptii paraclisul Maicii Domnului. In fiecare vineri are loc o slujba importanta, Sfantul Maslu, care inseamna dezlegarea trupului si a sufletului de tot ce e rau. Preotul spune ca fiecare se vindeca dupa cat de puternica este credinta sa in Dumnezeu.

Giurgiuvenii si nu numai stiu ca in acest lacas sfant se afla icoana care plange cu lacrimi de mir. Aici vin femei vaduve si parinti cu copii bolnavi. Se roaga la icoana, se inchina, spun rugaciuni si aprind lumanari. Povestile despre icoana sunt multe, dar una stiuta si povestita este cea mai impresionanta. In urma unui vis, un tanar din satul giurgiuvean Letca Noua a gasit o icoana veche de 200 de ani.

Baiatul a avut un vis. Se facea ca un batran in straie albe il indruma catre Icoana Sfanta spunandu-i ca aceasta nu va fi gasita decat de cel cu sufletul curat si cu credinta cea mai mare in Dumnezeu. Dimineata tanarul nu stia ce sa creada: fusese vis sau realitate.

Dar visul din spusele celor care sunt acolo zi de zi s-a dovedit a fi realitate.

Sursa: antena3.ro