Acasă Multimedia Fotogalerie FENOMEN INEXPLICABIL in orasul in care OAMENII adorm din senin si se...

FENOMEN INEXPLICABIL in orasul in care OAMENII adorm din senin si se trezesc dupa cateva zile! GALERIE FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intr-un oras din Kazahstan se intampla un fenomen inexplicabil, greu de inteles si de oamenii de stiinta. Locuitorii adorm din senin si sa se trezesc dupa cateva zile fara sa isi dea seama ce s-a intamplat.

Cu toate acestea, singura explictie plauzibila ar fi data de efectele radioactivitatii din zona cauzate de o mina de uraniu parasita care se afla in apropierea localitatii.

Rezidentii orasului Krasnogorsk si cei din jurul satului Kalachi, din Kazahstan, sunt predispusi la un sindrom rar, numit „Frumoasa Adormita”. Conditia bizara pe care acesti oameni o au a reusit sa uimeasca medicii. Astfel, numeroase persoane ajunga sa doarma si sase zile la rand fara sa se trezeasca. Socant este faptul ca oamenii de stiinta si expertii nu au nicio explicatie si sunt cu adevarat nedumeriti de acest fenomen, potrivit Oditty.

12.

FENOMEN INEXPLICABIL in orasul in care OAMENII adorm din senin si se trezesc dupa cateva zile! GALERIE FOTO12

Inedit este faptul ca boala ciudata nu se manifesta tot timpul, ci vine in valuri. Primul incident a avut loc in martie 2013 , ca apoi sa apara iar in mai 2013. De atunci, au mai fost trei epidemii in jurul lunii ianuarie 2014, imediat dupa anul 2014. Sute de persoane au avut de suferit, in ultima epidemie fiind afectate intre 40 si 60 de persoane. Mai mult, in cele mai multe cazuri, somnul este insotit de pierderi temporare de memorie.

„Am fost sa mulg vacile, ca de obicei , dis-de-dimineata, si am adormit. Nu imi aduc aminte nimic. Numai ca atunci cand m-am trezit eram intr-un salon de spital. Asistentele mi-au zambit si mi-au spus „Bine ai revenit, printesa”. Am dormit timp de doua zile si doua nopti . Femeile din episcopia mea au spus ca am incercat sa ma trezesc de mai multe ori, spunand ca am nevoie urgent sa mulg vacile”, a declarat Maria Felk, o mulgatoare de vaci in varsta de 50 de ani de la Kalachi.