FEMEIA CU BARBA din AUSTRIA a castigat FINALA EUROVISION 2014! Ce loc a ocupat Romania! GALERIE FOTO cu Conchita Wurst! – Cap Limpede

FEMEIA CU BARBA din AUSTRIA a castigat FINALA EUROVISION 2014! Ce loc a ocupat Romania! GALERIE FOTO cu Conchita Wurst!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al 12-lea in finala Eurovision 2014, Conchita Wurst, femeia cu barba din Austria fiind marea castigatoare a competitiei, cu un total de 290 de puncte.

Cele mai multe puncte ale Romaniei au fost primite din partea Republicii Moldova, care a fost singura tara ce le-a acordat lui Ovi si Paulei maximum de 12. Cu acestea si cu celelalte puncte adunate, Romania s-a clasat pe un meritoriu loc 12, departe insa de lupta pentru marele trofeu.

Previziunile specialistilor s-au indeplinit in ceea ce priveste tara castigatoare a concursului din acest an. Pe prima pozitie s-a situat excentrica reprezentanta a Austriei, Conchita Wurst, a carei piesa „Rise like a phoenix” a fost recompensata cu cele mai multe puncte.

10.

FEMEIA CU BARBA din AUSTRIA a castigat FINALA EUROVISION 2014! Uite pe ce loc s-a clasat Romania! GALERIE FOTO cu Conchita Wurst101

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close