Femeia care i-a cuplat pe Katie Holmes si Tom Cruise este disparuta de 5 ani – Cap Limpede

Femeia care i-a cuplat pe Katie Holmes si Tom Cruise este disparuta de 5 ani

Shelly Miscavige este sotia liderului Bisericii Scientologice, David, si a fost cea care a avut rolul de Cupid intre Tom Cruise si Katie Holmes.

Femeia nu a mai fost vazuta din 2007. Unii spun ca ar fi murit dupa o lunga batalie cu cancerul, altii sustin ca aceasta ar fi fost trimisa intr-un program de modificare a comportamentului.

Shelly Miscavige a fost cea care l-a ajutat pe Tom Cruise sa se recasatoreasca dupa divortul de Nicole Kidman. La doar un an dupa ce actorul s-a casatorit cu Katie Holmes, Shelly Miscavige a disparut.

Click pe aceeasi tema:  Vei scapa de toate bolile! E de ajuns sa consumi o singura vitamina timp de trei luni!

Grupul „Why We Protest” a demarat o campanie pentru a o gasi pe femeie insa fara succes. Multi cred ca femeia, in varsta de 50 de ani, ar fi fost dezamagita de religie, altii ca ar fi murit din cauza cancerului.

Unii si mai suspiciosi sunt de parere ca Shelly ar fi fost trimisa in „The Hole”, un loc unde scientologii ii trimit pe cei care nu se indeparteaza de credinta si ii „remodeleaza”. Reprezentantii Bisericii Scientologice nu are recunoscut niciodata insa existenta acestui loc.

Click pe aceeasi tema:  Monica Pop dezvaluie cum poate fi invins cancerul! "Nu trebuie sa ai bani ca sa te vindeci"!
spre