Acasă Life Monden Femeia care i-a cuplat pe Katie Holmes si Tom Cruise este disparuta...

Femeia care i-a cuplat pe Katie Holmes si Tom Cruise este disparuta de 5 ani

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Shelly Miscavige este sotia liderului Bisericii Scientologice, David, si a fost cea care a avut rolul de Cupid intre Tom Cruise si Katie Holmes.

Femeia nu a mai fost vazuta din 2007. Unii spun ca ar fi murit dupa o lunga batalie cu cancerul, altii sustin ca aceasta ar fi fost trimisa intr-un program de modificare a comportamentului.

Shelly Miscavige a fost cea care l-a ajutat pe Tom Cruise sa se recasatoreasca dupa divortul de Nicole Kidman. La doar un an dupa ce actorul s-a casatorit cu Katie Holmes, Shelly Miscavige a disparut.

Grupul „Why We Protest” a demarat o campanie pentru a o gasi pe femeie insa fara succes. Multi cred ca femeia, in varsta de 50 de ani, ar fi fost dezamagita de religie, altii ca ar fi murit din cauza cancerului.

Unii si mai suspiciosi sunt de parere ca Shelly ar fi fost trimisa in „The Hole”, un loc unde scientologii ii trimit pe cei care nu se indeparteaza de credinta si ii „remodeleaza”. Reprezentantii Bisericii Scientologice nu are recunoscut niciodata insa existenta acestui loc.