Acasă Stirile zilei FC Rapid are un nou FINANTATOR!

FC Rapid are un nou FINANTATOR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Omul de afaceri Valerii Moraru, din Republica Moldova este noul finantator al clubul de fotbal Rapid Bucuresti.

„Am cumparat 75% din club si urmeaza si alte negocieri. Am facut o tranzactie de proportii, urmeaza si altele pe care sper sa le finalizam. Vreau sa le multumesc avocatilor si clubului Rapid, care ne-a pus la dispozitie toate actele. Sunt constient ca urmeaza o perioada grea”, a declarat noul actionat principal al clubului din Giulesti.

„Rapid este un brand mare, era pacat sa dispara. Vreau ca fostii actionari sa aiba si ei niste procente mici”, a mai spus Moraru, care a precizat ca a ales sa investeasca la Rapid ”pentru traditie si pentru suporterii minunati. Toata familia m-a sustinut pentru aceasta preluare si este unica achizitie unde familia a votat unanim”.

Omul de afaceri a afirmat ca „nicaieri in lume nu au mai existat suporteri ai unei echipe care sa ajunga la spital dupa ce au intrat in greva foamei pentru clubul pe care-l iubesc. Am fost la mai multe meciuri ale echipei si m-au impresionat mai multe aspecte.”

Moraru a mentionat ca s-a semnat si contractul cu noul antrenor, Ionel Ganea, si ca exista mai multe oferte din partea impresarilor pentru aducerea de jucatori:

„A fost semnat contractul cu un nou antrenor, chiar daca acesta a fost negociat in absenta noastra. Daca isi va atinge obiectivele acest lucru este foarte bine. Administratorul judiciar a stipulat niste clauze corecte si obiective, iar contractul poate fi reziliat oricand. Avem mai multe oferte de la impresari straini pentru aducerea unor jucatori la Rapid. Saptamana viitoare vom decide cu staff-ul tehnic cine va veni. Domnul Ganea are obiective, dar are nevoie si de conditii”.

Mai multe detalii pe 24s.ro!