O imprudenta de proportii a primarului interimar al municipiului Constanta ii poate aduce pe cap procurorii DNA dupa ce i-a scapat pixul in declaratia de avere si a declarat o parcela de teren aflata in Constanta – Palazu Mare. Mai exact parcela se afla pe malul Lacului Siutghiol si are 5 hectare. O simpla privire in istoricul terenului arata ca socrul primarului interimar Decebal Fagadau a cumparat la pret de garsoniera un teren cu iesire la lacul Siutghiol ceea ce pare mai degraba un cadou cu iz penal decat o afacere imobiliara.

FagadauDecebal avere teren Siutghiol

Dar iata cum a ajuns terenul respectiv de la afaceristul Martin la familia lui Fagadau:

In anul 2003 – prefectul de atunci, Gheorghe Martin, tatal deputatului PSD Eduard Martin si fratele lui Titi Martin, actionar al Polaris M Holding, arestat de FBI iarna trecuta, isi improprietareste sotia, pe Maria Martin, cu 5 ha pe malul lacului Siutghiol. Terenul de pe malul lacului il primeste la schimb pentru un alt teren mostenit in afara municipiului.titlu de proprietate Martin

 

In luna martie 2007 – Maria Martin vinde pentru 150.000 de euro catre Cristea Dan Florin 1.000 mp din cele 5 ha de pe malul lacului.

 

2010 – Cristea Dan Florin vinde pentru doar 30.000 de euro lui Gaitanidis Ioan, socrul lui Decebal Fagadau. Adica in pierdere cu 120.000 de euro. Fagadau era viceprimar din luna ianuarie 2009. La acea data, familia Cristea (Dan si Alina Mihaela Cristea) erau coactionari in firme cu Nicolae Dospinescu, sotul Ramonei Dospinescu, directoarea Directiei Patrimoniu din Primaria Constanta, anchetata alaturi de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu in dosarul Retrocedarilor aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti.

vanzare teren Siutghiol Fagadau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.