Intr-una dintre cele mai semnificative schimbari de la Timeline pana acum, Facebook implementeaza in aceste zile o noua idee de calendar.

Pentru ca foarte multi dintre noi am ajuns sa fim invitati la evenimente prin intermediul retelelor sociale si, in plus, nu vrem sa ratam nici o aniversare a prietenilor si cunostintelor, calendarul Facebook nu mai putea sa ramana o simpla lista de evenimente.

De acum inainte, sectiunea de Events din partea stanga a interfetei Facebook va va duce la un calendar, in format clasic, pe care veti vedea toate evenimentele trecute si urmatoare. Pentru ca intreaga experienta sa fie mai interactiva, in momentul in care pozitionati cursorul pestr o zi din calendar, automat „rasare” o fereastra cu informatii aferente zilei respective.

Nu a fost eliminata nici versiunea clasica a interfetei, gen lista, insa aceasta nu mai este implicita, ci poate fi doar activata manual. In cazul aniversarilor, puteti scrie si niste urari de bine direct din fereastra de tip pop-up care apare atunci cand stati cu mouse-ul in calendar peste numele unei persoane. In functie de eveniment, din aceleasi ferestre de tip pop-up puteti confirma sau infirma rapid prezenta la un eveniment.

Cu alte cuvinte, noua sectiune de evenimente va scapa de cateva click-uri, vine cu o interfata mai utila si arata si bine.

1 COMENTARIU

  1. Nu discut cononpemta guvernului pe de o parte ca nu-i cunosc si pe de alta parte pt. ca io consider ca asta nu are importanta. Oricum se vor schimba ca la balamuc.Ma sperie insa asa zisu program guvernamental. Rar am vazut o mai mare aiureala.1. O lista cu dorinte ale unui copil razgiiat catre Mos Craciun. Impresionante mai ales marile reforme din sanatate, fiecare va avea elicopter. De ex. “Dezvoltarea infrastructurii sanitare la standardele europene, in maximum 8 ani, inclusiv prin atragerea de fonduri europene.” Ca nu se spune ABSOLUT nimic despre posibilitatile de finantare mi se pare relevant.2. Programu nu arata de loc a program de dreapta, din contra e unu numai stingaci ie si f. de stinga. Nici o vorba despre privatizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.