Facebook a lansat o aplicatie care iti permite crearea propriului ziar online | Cap Limpede

Facebook a lansat o aplicatie care iti permite crearea propriului ziar online

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

 

Facebook a dezvaluit joi o noua aplicatie, numita PAPER, un jurnal online in care se pot citi si distribui de pe smartphone articole sau alte tipuri de continut, relateaza AFP.

„Paper iti permite sa impartasesti stiri intr-un mod mai simpatic, cu un design imbunatatit si in ecran complet, o aranjare in pagina fara elemente perturbatoare, indica reteaua sociala pe blogul sau.┬áDe asemenea, am facilitat crearea si distribuirea articolelor voastre”, adauga Facebook.

Creata de Facebook Creative Labs, noua aplicatie va fi disponibila incepand cu 3 februarie pentru utilizatorii de iPhone.

PAPER ofera mai multe sectiuni tematice, care permit urmarirea principalelor subiecte de actualitate, precum si rubrici variate, cum ar fi sport, stiinta sau gastronomie.

Utilizatorii vor putea personaliza mai multi parametri ai aplicatiei.

Loading...

Aplicatia va permite vizionarea in ecran complet a videoclipurilor si va „facilita gasirea articolelor unor publicatii de incredere si selectarea lecturilor si continuturilor video”.

 

Facebook a lansat o aplicatie care iti permite crearea propriului ziar online was last modified: ianuarie 31st, 2014 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close