Acasă Stirile zilei EXPOZITIE (cea mai mare din Europa): Dinozauri robotizati, in marime naturala, la...

EXPOZITIE (cea mai mare din Europa): Dinozauri robotizati, in marime naturala, la Bucuresti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In perioada 11-15 iulie 2012 se desfasoara cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala din Europa. Evenimentul are loc in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

Bucurestenii vor avea ocazia sa vada dinozauri robotizati, care reproduc extrem de fidel infatisarea acestor reptile, pradatori infricosatori sau creaturi gigantice vegetariene, ce au trait cu sute de milioane de ani in urma, informeaza Primaria Sectorului 4.

32 dintre exponate sunt statice si reproduc in marime naturala specii de animale preistorice, in timp ce alte 6 – robotizate si realizate in marime naturala, vor scoate sunete specifice si se vor „misca”, pentru ca experienta sa fie una memorabila.

Pe langa intalnirea cu personajele lor favorite din pelicula Jurassic Park, micutilor li se va oferi posibilitatea de a urca pe un Tyrannosaurus Rex, ce masoara 30 de metri.

Fiind organizata ca o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face in grupuri mici, insotite de ghizi special pregatiti pentru a oferi informatii interesante si documentate despre uriasele reptile care au stapanit Pamantul acum sute de milioane de ani.

Pentru a oferi cat mai multor vizitatori sansa de a admira exponatele, sambata, 14 iulie, cat si duminica, 15 iulie, accesul va fi permis in intervalul orar 11.00 – 21.30, in restul zilelor intrarea fiind facuta incepand cu ora 16.00.

Pretul unui bilet este de 25 de lei pentru adulti, respectiv 20 de lei pentru copii.