Acasă Multimedia Videogalerie EXPERIMENT INEDIT! Vezi cum reactioneaza ROMANII cand cineva arunca gunoiul la intamplare!...

EXPERIMENT INEDIT! Vezi cum reactioneaza ROMANII cand cineva arunca gunoiul la intamplare! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un experiment inedit al unor actori profesionisti, psihologi si sociologi prezinta in detaliu reactiile romanilor atunci cand cineva arunca gunoiul la intamplare pe strada.

In Romania, tara membra a Uniunii Europene, gunoiul se arunca chiar si de la ferestrele blocurilor de locuinte. Unii romani arunca ambalaje, pet-uri, mucuri de tigara si alte resturi direct pe jos, ignorand cosurile de gunoi, iar cei mai multi nu sunt foarte deranjati cand ii vad pe altii facand asta.

Cum ati reactiona daca cineva ar arunca gunoiul in plina strada chiar in fata dumneavoastra, fara sa isi mai bata capul cu cosurile special amenajate? I-ati face observatie sau ati face chiar dumneavoastra curatenie?

Urmariti reactiile trecatorilor din Bucuresti in filmuletul de mai jos.

Un experiment social reprezinta un proiect de cercetare realizat cu subiecti umani in lumea reala. Se investigheaza, de obicei, reactia oamenilor, individual sau in grup, cand sunt martorii sau chiar fac parte dintr-un scenariu pregatit in care se reproduce o situatie ipotetica exceptionala (de exemplu rapiri de persoane, violenta fizica, talharii etc.).

Vezi FILMULETUL pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos