Acasă Multimedia Fotogalerie EXORCISMUL: Biserica Romano-Catolica pregateste LUPTA impotriva PRACTICILOR OCULTE!

EXORCISMUL: Biserica Romano-Catolica pregateste LUPTA impotriva PRACTICILOR OCULTE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa o perioada de 40 de ani de la lansarea filmului “The Exorcist”, Biserica Romano-Catolica asigura pregatirea unei noi generatii de preoti care sa asigure necesitatea acestor practici neobisnuite, sustin cei de la telegraph.co.uk.

Cresterea numarului preotilor pe teritoriul Italiei si al Spaniei a condus la dezvoltarea pregatirii acestora in ceea ce priveste practicarea exorcizarilor, in incercarea acestora de a scapa oamenii de sub dominatia fortelor raului.

Cresterea cazurilor oamenilor posedati de aceste forte este rezultatul implicarii oamenilor in practici precum magia neagra, practicile satanice. Majoritatea oamenilor, impinsi de curiozitate si de comoditatea pe care le-o ofera internetul se afunda in informatii care-i deviaza de la adevaratul traseu pe care ar trebui sa-l urmeze.

Cresterea numarului de preoti pregatiti reprezinta deasemenea si o incercare a Bisericii Romano-Catolice de a eclipsa noul val de exorcisti auto-proclamati, in acelasi timp acest fapt fiind o recunoastere tacita a credintei Bisericii Romano-Catolice in existenta fortelor cele rele.

Consiliul de la Milan a numit sapte noi preoti specializati in astfel de practici.

In Spania, Antonio Maria Rouco Varela, Arhiepiscopul Madridului, a ales opt preoti sa urmeze o pregatire speciala pentru a se putea confrunta cu ceea ce acesta a descris ca fiind “o crestere fara precedent” a cazurilor de “posedare demonica”. Biserica din Spania a cunoscut foarte multe cazuri care “depaseau competenta psihologilor” si mai uimitor fiind faptul ca acestea se faceau cunoscute Bisericii Romano-Catolice “cu o frecventa izbitoare”, a spus Arhiepiscopul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos