Cap Limpede

Sanatate

Exercitiul care iti imbunatateste vederea miraculos! Uite ce trebuie sa faci! VIDEO

Pe masura ce oamenii imbatranesc vederea scade in mod natural, insa ochii nostri muncesc mult mai mult decat inainte. Iar vederea slaba devine o problema pentru multi tineri din ziua de azi.

Din ce in ce mai multe locuri de munca, sarcini de zi cu zi si interactiuni cu alte persoane  implica statul in fata unui calculator sau dispozitiv portabil ce face ca privirea noastra sa se concentreze in mod constant la obiecte puternic stralucitoare. Acest lucru pune stres extrem si cronic pe ochi ceea ce provoaca daune acestui organ in timp.

Cu toate acestea, exista un exercitiu simplu si extrem de benefic pe care oricine il poate face pentru a opri deteriorarea vederii si o restaureaza. Palming este unul dintre cele mai importante exercitii pe care le puteti face pentru sanatatea ochilor, iar beneficiile pot fi simtite inca de la inceput.

Nascut orb, Meir Schneider a dezvoltat un program numit Yoga pentru ochi. Deficienta cu care s-a nascut l-a determinat suficient de mult sa-si consolideze vederea astfel incat sa obtina carnetul de conducere. Dupa ani de studii si prin exercitiile efectuate asupra ochilor lui s-a dedicate in a-i ajuta pe altii sa isi imbunatateasca vederea.

Metoda este simpla si bazata pe principiul relaxarii muschilor, nervilor, pleoapelor si ochilor. In esenta, acest exercitiu se bazeaza pe relaxarea gatului si a umerilor in pozitie sezanda la o masa in timp ce palmele apasa usor pe orbite si respiratia este concentrata pe umplerea cu aer a partii superioare a corpului.

Faceti asta atat timp cat puteti, exercitiul durand de la cateva minute de relaxare pana la jumatate de ora sau o ora.

Sursa: Waking times

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-81942").on("click", function(){ $(".com-click-id-81942").show(); $(".disqus-thread-81942").show(); $(".com-but-81942").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});