Discul Genetic a fost descoperit in Columbia de catre profesorul Jamie Gutierrez care a observat ca poate schimba evolutia umana din temelii, acest artefact fiind supus unui set de analize pentru a descoperi mesajul pe care il transmite.

Studiile de laborator au aratat ca Discul Genetic are o vechime de peste 6000 de ani si a fost realizat cu ajutorul unei tehnologii extrem de avansate. Dimensiunile sale nu sunt iesite din comun, discul cu pricina are un diametru de numai 27 de centimetri si cantareste putin peste 2 kilograme. A fost sculptat in lidiana, o piatra de culoare neagra cu o textura abraziva.

In urma informatiilor culese nu s-a putut stabili cu exactitate care civilizatie se ascunde in spatele acestei opere, dar specialistii au descoperit simbolul unui om-sarpe pe spatele discului, motiv pentru care au presupus ca cei care au realizat discul au avut o legatura stransa cu reptilele.

Mai mult de atat, numeroase informatii cu privire la genetica umana sunt insirate pe fata exterioara a discului, Ciudat este faptul ca ele nu se pot vedea cu ochiul liber, ci doar la microscop.

Sculpturile sunt de-a dreptul incredibile pentru ca sunt realizate cu o precizie iesita din comun. Informatiile pe care le transmit se refera la evolutia genetica umana. In prima parte sunt reprezentate ovulele si modul in care sunt fecundate de catre spermatozoizi. Apoi, fetusul este prezentat cum se dezvolta, pentru ca in final sa apara nasterea copilului.

Pornind de la aceste informatii de baza, oamenii de stiinta au stabilit ca civilizatia antica care a realizat acest disc detinea pe langa cunostinte tehnologice mult mai avansate decat in prezent si numeroase informatii despre genetica sau procreere.

Discul Genetic devine astfel inca o dovada vie ca in trecutul indepartat au existat numeroase civilizatii pe Terra, care au ajuns sa cunoasca diferite grade ale evolutiei, de cele mai multe ori mult mai avansate decat probabil vom atinge noi vreodata.

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.