Acasă Stirile zilei EVENIMENT: Subsonic Festival – Program, transport, camping (VIDEO)

EVENIMENT: Subsonic Festival – Program, transport, camping (VIDEO)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primul festival dedicat culturii bass isi deschide portile in perioada 3-5 august 2012, in Parcul Paulesti (Ploiesti). Pentru ca avem line-up-ul complet, va prezentam astazi programul celor doua scene, detalii despre cum puteti ajunge la festival si despre camping.

Vor fi 60 de ore de muzica, 30 de artisti straini, multi invitati romani, spatii de relaxare, zone de jocuri si sport, plus multe alte activitati.

Programul complet al festivalului: VEZI POZA!

Cum campez la Subsonic Festival?

Subsonic Festival pune la dispozitie un spatiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitatile necesare (toalete, lavoare, dusuri cu apa calda, etc.). Accesul in camping este permis doar celor care au un voucher de camping.

Voucher-ul este in valoare de 30 lei, acesta fiind valabil pentru tot weekend-ul.

Posesorii voucherelor pot intra in zona de camping fie cu cortul personal, fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispozitie: inchiriere cort. Pentru mai multe detalii sau rezervari: [email protected]

Pretul de inchiriere al unui cort este de 50 lei, in aceasta suma fiind inclus si voucher-ul de camping. Cortul se inchiriaza unei singure persoane, dar numarul de persoane care il vor ocupa depinde de cel care l-a inchiriat.

Reamintim ca fara un voucher de camping nimeni nu poate intra in aceasta zona. Puteti inchiria si izoprene la pretul de 15 lei. Nu se pot inchiria, insa, saci de dormit.

Cei ce doresc sa vina cu rulota la festival, Subsonic pune la dispozitie un spatiu separat de parcare, cei interesati fiind rugati sa anunte din timp organizatorii, printr-un email trimis la aceeasi adresa: [email protected]

Accesul in camping se face incepand de vineri, 3 august, ora 16.00. Campingul trebuie eliberat luni, 6 august, la orele 12.00 In zona de camping se poate intra cu mancare si cu 2 litri de apa.

Este strict interzisa intrarea cu bauturi alcoolice. Pentru cei care nu pot veni cu cortul sau nu doresc acest lucru, exista o serie de pensiuni si hoteluri in Palesti si Ploiesti. Trimiteti un email la adresa: [email protected] pentru a primi detaliile necesare.

Cum ajung la Subsonic Festival 2012?

Cu mijloace de transport in comun

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Ploiesti, spectatorii Subsonic vor avea la dispozitie o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la gara de tren Ploiesti Sud pana la intrarea in spatiul de desfasurare a festivalului Subsonic.

Autobuzele vor avea inscriptionat textul “Linie speciala Subsonic” si vor circula cu o frecventa de 2 ore, incepand cu ora 15:00 in data de 3 august (vineri, prima zi de festival) si respectiv ora 11:00 in zilele de 4 si 5 iulie, pana la ora 03:00.

Se va circula in directia Subsonic Festival numai pana la ora 01.00. Plata calatoriei se va face prin achizitionarea unui bilet pentru, in valoare de 1.60 RON, si se va achita la urcarea in autobuz.

Cu trenul

Pentru cei care ajung cu trenul in Ploiesti la gara de tren Ploiesti Vest, pot lua autobuzele nr. DOI (2) si DOI B (2B) pana la gara de tren Ploiesti Sud, locul de unde vor pleca autbuzele catre Subsonic Festival. Pentru informatii legate de mersul trenurilor puteti accesa pagina INFOFER (http://infofer.ro/).

Cu microbuzul

Pentru cei care calatoresc din Bucuresti, inafara de tren, puteti folosi si microbuze. Accesind pagina AUTOGaRI (http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Ploiesti/643-451.aspx), puteti gasi orele de plecare ale microbuzelor catre Ploiesti din autogarile: Baldovin Parcalabul (de aici toate microbuzele ajung la gara de tren Ploiesti Sud), Autogara Allegro Maxi Taxi S.A, Autogara Filaret, Autogara IDM Basarab Kennedy.

Un bilet de microbuz costa 14 RON, iar microbuzele pleaca din jumatate in jumatate de ora.

Cu masina personala

Cei care decid sa sa vina cu masina personala din Bucuresti, sau trec prin Bucuresti catre Ploiesti, puteti veni pe autostrada A3. Accesul pe autostrada se poate face fie prin soseaua de centura a Bucurestiului, fie mergand pe soseaua Petricani.

Cei care decid sa sa vina cu masina personala din Bucuresti, sau trec prin Bucuresti catre Ploiesti, puteti veni pe autostrada A3. Accesul pe autostrada se poate face fie prin soseaua de centura a Bucurestiului, fie mergand pe soseaua Petricani.

Cu avionul

De la aeroportul Otopeni, cel mai apropiat de Subsonic Festival, puteti lua autobuzul 780, pana la Gara De Nord. Acest autobuz pleaca din aeroportul Otopeni la fiecare jumatate de ora. Odata ajunsi la Gara de Nord puteti lua fie trenul pana in Ploiesti, fie puteti merge 500 de metri pana la statia de microbuze Baldovin Parcalabul (str. Baldovin Parcalabul, Nr. 2). Orarul autobuzului 780 poate fi descarcat de aici.

Cu Taxi-ul

Daca sunteti in Ploiesti si doriti sa luati un taxi pana la festival (Parcul de distractii Paulesti, comunca Paulesti), sau doriti sa va deplasati in oras va oferim urmatoarele contacte ale companiilor de taxi din Ploiesti.

Taxi Kontrax – (0244) 515.151

Galaxi – (0244) 544.444

Lodias Trans – (0244) 511.222

Moltobela – (0244) 522.111

Index – (0244) 944

Asadar, aveti toate detaliile legate de acest festival! Nu ne ramane decat sa va uram distractie placuta la prima editie Subsonic Festival.