Acasă Stirile zilei EVENIMENT: Masini de epoca, reclame vechi si expozitie de fotografie in Plaza...

EVENIMENT: Masini de epoca, reclame vechi si expozitie de fotografie in Plaza Romania

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Perioada: 10 August 2012 – 12 August 2012

Locatie: Bucuresti/ Plaza Romania

In perioada 10-12 august Plaza Romania va invita la o calatorie in timp si pregateste tuturor vizitatorilor o expozitie de masini de epoca din perioada anilor `30 – `80, reclame vechi romanesti din 1840 si pana in 1995, dar si fotografii din viata impresionanta a lui Grigore Antipa-un bucurestean de altadata.

“Ne bucuram sa putem avea in Plaza Romania un partener in prezentarea unei astfel de expozitii care reuneste masini de epoca din diferite perioade. Impatimitii masinilor vor putea vedea pe viu constructii care au rezistat trecerii timpului si iata, au devenit chiar marturii ale unui patrimoniu de netagaduit. Va asteptam asadar sa vizitati expozitia cu inima deschisa si sa faceti cunostinta cu modele care au marcat istoria secolului trecut”

a declarat Apostol Niculae, Presedinte Clubul Vehiculelor de Epoca.

Pasionatii de automobilism vor putea admira masinile expuse in Plaza Romania, dintre care amintim: Aro 10, Dacia 1100, Dacia 1300, Ford A, Ford A Roadster, Oldsmobile, OPEL SIX, Plympouth 1938, Volga C211.

“Incercam prin aceasta expozitie sa recream atmosfera rafinata si misterioasa a anilor precedenti, o perioada plina de amintiri pentru cunoscatori, dar si sa oferim sansa unei descoperiri pentru toti cei interesati de vehiculele secolului trecut. Mai mult, coltul dedicat reclamelor vechi romanesti si expozitiei de fotografie propune o incursiune in imagini asupra trecerii timpului”

a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Pe langa reclamele de odinioara, expozitia aduce in prim plan si fotografii din perioada lui Grigore Antipa, un periplu in viata politica si sociala a acelor vremuri.

Partenerii evenimentului sunt: Clubul Vehiculelor de Epoca, Muzeul Antipa si Reclame Vechi (din colectia lui Florian Ciobanu).