Acasă Stirile zilei EVENIMENT: „Cinema in aer liber”, in parcul IOR din Bucuresti

EVENIMENT: „Cinema in aer liber”, in parcul IOR din Bucuresti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incepand cu data de 14 august, pana pe 2 septembrie, in parcul Al.I.Cuza (fost IOR) veti descoperi o alternativa la cinematograful clasic, sub numele de „Cinema in aer liber”.

Organizatorii anunta ca filmele vor fi proiectate pe cel mai mare ecran gonflabil din tara, de 120 de metri patrati, cu ajutorul unui proiector de 17.000 de lumini.

Veti avea sansa de a va bucura de 10 filme, dintre care doua avanpremiere nationale, pelicule apreciate la festivalurile internationale: „Zarafa” si „Xingu – In inima Amazonului”.

Celelalte pelicule incluse in program sunt „Izvorul femeilor”, de Radu Mihaileanu, „Perfect Sense”, de David Mackenzie, „Baiatul cu bicicleta”, de Jean-Pierre si Luc Dardenne, „Vanatorii de capete”, de Morten Tydum, „Iubire persana”, de Marjane Satrapi si Vincent Paronnaud, „Minciuni adevarate”, de Pierre Salvadori, „Loverboy” de Catalin Mitulescu si „Tatal fantoma”, de Lucian Georgescu.

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentCum esti inselat de ospatari si ce nu ar trebui sa comanzi pentru a evita secretele din bucataria restaurantelor! Vezi VIDEO
Articolul următorZODIAC: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti gata sa spui DA!