EVENIMENT: ADfel, in Club Fabrica

Cea de-a saptea editie a evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads, va debuta, astazi, pe terasa Fabrica.

Pe parcursul unei saptamani, participantii la eveniment vor putea interactiona cu brandurile prezente la ADfel într-o maniera inedita si relaxata – de la competitiile de improvizatii si de jucat scene din filme în 60 de secunde pana la jocuri multiplayer combinate cu videomapping interactiv pe fatada Fabrica sau activari unde vor fi create cocktailuri, muzica si filme epice.

Click pe aceeasi tema:  HOROSCOP 24 martie 2015! Optimismul si speranta sunt in floare!

Intrarea la toate activitatile evenimentului este libera.

Evenimentul va gazdui peste 40 activari neconventionale din partea a 30 branduri comerciale, organizatii neguvernamentale, asociatii nonprofit si institute culturale.

Evenimentul debuteaza cu Zilele Culturale ADfel (care dureaza în premiera 3 zile, de luni pana miercuri, alaturi de activarile brandurilor comerciale), iar aceasta sectiune se adreseaza în principal organizatiilor din zonele culturale, sociale, ecologice sau educationale, care îsi vor promova programele antrenand publicul în activitati ale caror numitor comun este tot neconventionalul.

Click pe aceeasi tema:  Proiect de lege: tichete de vacanta cu impozit zero la angajator

Acestia vor implica participantii la ADfel în diferite activari, de la ateliere de pictat pe sacose de panza sau de împartasit povesti bazate pe întamplari reale, personalizare de biciclete si confectionare de gradini verticale sau de jonglerie, jocuri si exercitii pentru cei care îsi doresc sa înceapa o cariera în industria de marcom, dar si concursuri de dans si de cunoastere urbana.

spre