Acasă Stirile zilei European Dog Show 2012, cea mai mare expozitie canina la Bucuresti in...

European Dog Show 2012, cea mai mare expozitie canina la Bucuresti in perioada 4-7 octombrie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Aproximativ 8.000 de caini de rasa din Europa, Asia si America vor fi prezentati in cea mai mare expozitie canina organizata in Romania, European Dog Show 2012, care va avea loc la Romexpo, in perioada 4-7 octombrie.

In cadrul manifestarilor vor fi expuse peste 280 de rase care vor fi arbitrate de o echipa de 81 de arbitri din intreaga lume, precizeaza un comunicat al Asociatiei Chinologice Romane.

Programul competitiilor va debuta in ziua de 4 octombrie cu o expozitie internationala organizata de catre Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti, intitulata „Bucharest Winner„, care va gazdui si expozitia mondiala de terrieri „Interra„.

Zilele de 5, 6 si 7 octombrie vor fi dedicate Campionatului European 2012.

Pe durata desfasurarii competitiei se vor arbitra zilnic peste 2.000 exemplare canine din diverse rase.

Programul in ringul central din pavilionul A de la Romexpo va incepe la ore 16,00, cand se vor desemna cele mai frumoase exemplare ce vor concura in marea finala ce va avea loc duminica.

In cadrul expozitiei canine de la Bucuresti, vizitatorii vor avea ocazia sa urmareasca demonstratii de dresaj, dog dancing, agility, prezentari de rase si Junior handling (competitie dedicata tinerilor prezentatori de caini cu varsta intre 10 si 17 ani).

Potrivit comunicatului, programul zilnic va incepe la orele 10,00 si se va termina in jurul orei 19,30.

Biletele de intrare sunt disponibile in fiecare zi a competitiei la casele de bilete din cadrul Romexpo. Pretul unui bilet este de 10 lei pentru adulti, iar copiii, pensionarii, elevii si studentii vor beneficia de o reducere de 50%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos