Acasă Life Dezvoltare Personala Esti parinte? Vezi cele 11 secrete pe care nu ti le-a spus...

Esti parinte? Vezi cele 11 secrete pe care nu ti le-a spus nimeni despre copilul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pediatrul american Stephen Cowan a dezvaluit parintilor din toata lumea care sunt secretele unei relatii reusite intre parinti si copii astfel incat la finalul calatoriei prin viata plina de suisuri si coborasuri toate aceste etape sa ramana niste amintiri placute.

Dupa 25 de ani de practica in domeniul pediatriei si dupa o comunicare cu mii de copii,  Stephen Cowan a observat ca anumite probleme in relatia dintre parinti si copii si care ii afecteaza pe adulti apar din nou si din nou.

El le-a rezumat si a prezentat 11 sfaturi pentru parinti, pe care le-a descris intr-un articol intitulat „11 lucruri pe care as vrea ca toti parintii sa le stie” , publicat pe MindBodyGreen.com.

Va prezentam cele 11 lucruri care nasc conflicte in relatiile parinti-copii, pentru ca, stiind de ele, sa le transformati in avantaje si sa le gestionati cu succes.

 

1. Cresterea si dezvoltarea copilului nu este o competitie

In aceasta perioada, cu totii ne grabim sa crestem mari. In lumea noastra post-industriala a vitezei si eficientei, am uitat ca viata este un proces asemanator cu coacerea unui fruct. Pentru a obtine un fruct bun, trebuie sa alimentezi niste radacini puternice. Acorda mai multa atentie pamantului, terenului care sustine viata copilului tau: fa o plimbare cu copilul, mananca impreuna cu el, jucati-va impreuna, povesteste-i o experienta din copilaria ta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos