Acasă Life Dezvoltare Personala Esti NEFERICIT? Credintele tale interioare sunt de vina! Vezi care sunt acestea!

Esti NEFERICIT? Credintele tale interioare sunt de vina! Vezi care sunt acestea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sunt o multime de motive pentru care oamenii sunt nefericiti, dar exista si un motiv bine intemeiat, nu ai o mentalitate pozitiva.

In cazul in care nevoile fundamentale ale vietii tale – hrana, adapost, imbracaminte si confort (nu lux) – sunt satisfacute, iar tu nu esti inca fericit, sansele sunt mari ca anumite obiceiuri si credinte interioare iti limiteaza intr-o foarte mare masura viata. Modificarea urmatoarelor credinte fundamentale te indeparteaza de fericire si de o viata traita in concordanta cu adevaratul tau potential. Iata care sunt cele OPT credinte interioare care te indeparteaza de fericire:

8. “Viata este corecta”

Viata nu este intotdeauna corecta si nici nu este asemanatoare unei plimbari in parc. Vor fi zile in care te vei simti ca si cand intreaga greutate a lumii se afla pe umerii tai. Inima ta va fi coplesita si sfasiata de nedreptatile pe care le vei vedea in lume. Aceste zile vor fi groaznice, dar asa este viata. Nu-ti pierde prea mult timp si energie incercandu-te sa te convingi ca viata este corecta. In schimb, cauta lucrurile pe care le poti face pentru a-ti face viata mai buna. Bucuria pe care o vei cunoaste prin imbunatatirea calitatii propriei tale vieti si cea a celorlalti merita orice efort.

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos