Acasă World Esteticienii au dat verdictul! Vezi cum arata chipul perfect!

Esteticienii au dat verdictul! Vezi cum arata chipul perfect!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fata perfecta este o combinatie intre nasul lui Kate Middleton, ochii actritei Keira Knightley, pometii Angelinei Jolie si fruntea lui Miley Cyrus, conform unui chirurg plastician, potrivit Independent.

Doctorul Julian De Silva, un chirurg plastician facial, de la Centrul pentru Cosmetica Faciala Avansta si Chirugie Plastica din Londra, a creat „fata perfecta” combinand cereri de la 1.000 dintre pacientele sale din ultimii 10 ani, iar rezultatul este acesta.

Fata perfecta este alcatuita din sprancenele lui Jennifer Lopes, ochii lui Keira Knightley, nasul Ducesei de Cambridge, buzele lui Penelope Cruz, linia maxilarului lui Cher, barbia Selenei Gomez, pielea lui Reese Witherspoon, pometii Angelinei Jolie si fruntea lui Miley Cyrus.

Medicul a spus ca Ducesa de Cambridge are nasul cel mai dorit de clientele sale pentru ca este, din punct de vedere al matematicii, aproape perfect. Conform chirurgului, nasul ducesei are un unghi nazal de 106 grade, iar studii recente dezvaluie ca nasurile cu unghiuri intre 104-108 grade sunt considerate cele mai frumoase, arata Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos