Acasă Sanatate “ESTE UN MIRACOL”! Cum s-a vindecat un barbat diagnosticat cu cancer de...

“ESTE UN MIRACOL”! Cum s-a vindecat un barbat diagnosticat cu cancer de prostata in faza terminala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un barbat diagnosticat cu cancer de prostata in faza terminala a reusit ca prin miracol sa se vindece singur crescandu-si nivelul pH-ului din sange cu bicarbonat de sodiu si melasa.

Vernon John a fost diagnosticat cu cancer de prostata in faza terminala, dar in ciuda insistentelor medicilor, barbatul a refuzat chimioterapia si a optat pentru o dieta alacalina. Celulele canceroase nu pot supravietui in medii alcaline, insa tind sa se metastazeze in mediile acide.

Dieta alcalina, care consta in consumul preponderent de salate, legume si fructe verzi si renuntarea la alimentele acide, precum carnea de porc si de pasare, produsele lactate, ouale, sau cerealele, incetineste ritmul de functionare a organismului si amana imbatranirea, fara a priva organismul de nutrientii de baza.

Celor care apeleaza la dieta alcalina, dar nu pot consuma cantitatea de vegetale indicata de specialist li se indica o serie de suplimente. Acestea au la baza o pudra concentrata de vegetale (ierburi, legume si/sau fructe) care se dizolva in apa. Pacientii trebuie sa consume zilnic intre 4 si 6 litri din acesta bautura. Apa plata obisnuita trebuie inlocuita.

Apa alcalina (cu un PH ridicat) se obtine fie cu ajutorul unor picaturi dintr-o solutie speciala, fie utilizand un aparat de ionizare a apei.

Nutritionistul Robert Young spune ca pentru a vindeca sau preveni o afectiune, trebuie sa refacem alcalinitatea initiala a corpului, deci sa eliminam sursele de aciditate.

“Nu spun neaparat «nu mai mancati carne», dar trebuie sa intelegeti riscurile la care va spupuneti. Daca totusi mancati, mestecati bine, consumati o cantitate redusa si adaugati o portie de vegetale”.

Pentru a-si creste pH-ul, Vernon a ales bicarbonatul de sodiu pe care l-a luat impreuna cu melasa. In plus, a facut exercitii de respiratie, a stat mai mult la soare si a luat suplimente de vitamine si minerale.

Dupa doar cateva saptamani in care a urmat dieta alcalina, Vernon a fost reexaminat si a aflat ca a scapat de cancer.

Sursa: doctorulzilei.ro