Este oficial! Klaus Iohannis a semnat decretul! Vezi cine sunt noii ministri din Cabinetul Ciolos – Cap Limpede

Este oficial! Klaus Iohannis a semnat decretul! Vezi cine sunt noii ministri din Cabinetul Ciolos

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Mircea Dumitru, Sorin Buse si Maria Ligor au depus, joi, juramantul de investitura in functiile de ministri ai Educatiei, Transporturilor, respectiv ministru delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni in fata presedintelui Klaus Iohannis.

La ceremonie au participat premierul Dacian Ciolos, membri ai Cabinetului, presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Florin Iordache, si mai multi consilieri prezidentiali.

Seful statului a semnat joi decretele privind numirea lui Mircea Dumitru — ministru al Educatiei, a lui Sorin Buse — ministru al Transporturilor si a Mariei Ligor — ministru delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni.

El a semnat si decretul privind numirea ca interimar la Ministerul Comunicatiilor a lui Dragos Tudorache — seful Cancelariei premierului.

Loading...

Presedintele Iohannis a mai semnat decretul privind rechemarea din calitatea de ambasador al Romaniei in Canada a Mariei Ligor. Decretele au fost publicate joi in Monitorul Oficial.

Este oficial! Klaus Iohannis a semnat decretul! Vezi cine sunt noii ministri din Cabinetul Ciolos was last modified: iulie 7th, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close