Acasă World Este oficial! El a fost cel mai destept om care a trait...

Este oficial! El a fost cel mai destept om care a trait printre noi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un inginer din Chicago, Libb Thims, a realizat o lista cu persoanele care au schimbat lumea, fiind incluse personalitatile cu o rata a IQ-ului peste 200. Deoarece in timpul lui Nicolaus Copernicus nu existau testele pentru masurarea IQ-ului, Thims a utilizat metodologia COX pentru a prezice IQ-ul.

1. Lista il claseaza pe Johann Goethe drept cel mai destept om din istorie, cu un IQ intre 210-225. Acesta a creat prima teorie a evolutiei, a pus bazele chimiei si a fost un geniu literal, abilitate reflectata in opera ,,Faust”.

Johann Wolfgang von Goethe s-a nascut pe 28 august 1749, in orasul Frankfurt. Tatal sau, Johann Kaspar, era un inalt functionar de stat si a putut sa ii ofere fiului sau o educatie aleasa. Desenul si muzica, scrima si calaria, limbile clasice si literatura moderna nu au lipsit din educatia viitorului mare poet si romancier. De aici a inceput manifestarea geniului universal al lui Goethe. In viata, de fiecare data cand incheia o activitate cu succes, cauta o alta de care sa se ocupe. Astfel, progresele tanarului Goethe au fost, inca de mic, surprinzatoare.
2. Recunoscutul fizician si creatorul teoriei relativitatii Albert Einstein este al doilea cel mai inteligent om din istorie, cu un IQ intre 160-225.

3. Pe locul trei se claseaza Leonardo da Vinci, pictorul renascentist, arhitect, muzician, matematician, care a realizat portretul Mona Lisei si si-a imaginat elicoptere inainte ca acestea sa fie inventate, scrie Mediafax.

4. Issac Newton se claseaza pe locul patru. Celebrul fizician si matematician englez care a formulat teoria gravitatiei si legea miscarii corpurilor avea IQ-ul intre 190-200.

5. James Maxwell avea un IQ intre 190 si 205, acesta este un recunoscut fizician predecesor al teoriilor lui Einstein. Acesta a dezvoltat teoria radiatiilor electromagnetice.

6. Rudolf Clausius a fost un fizician german care a creat a doua lege a termodinamicii. De asemenea, a fost primul care a sugerat ca moleculele sunt realizate din atomi. Acesta avea un IQ intre 190-205.

7. Nicolaus Copernicus, matematician si astronom polonez, a creat un nou model al Universului pozitionand Soarele in centrul acestuia. IQ-ul lui era situat intre 160 si 200.

8. Gottfried Leibniz avea un IQ intre 182 si 205 si a fost un filozof german care a adus un aport important in campul fizicii si al limbajului, dezvoltand o noua lege a miscarii si o filozofie a limbajului.

9. Cu un IQ intre 200 si 300, Wiliam Sidis este unul dintre copiii geniu, considerat inspiratie pentru filmul Good Will Hunting.

10. Thomas Young se situeaza pe locul zece cu un IQ intre 185 si 200. A realizat descoperiri in cadrul anatomiei umane si in optica, inclusiv schimbarea formei ochiului atunci cand focuseaza un obiect.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos