Acasă Life Dezvoltare Personala ESTE FOARTE SIMPLU! Atinge-ti obiectivele cu doar o ora pe zi!

ESTE FOARTE SIMPLU! Atinge-ti obiectivele cu doar o ora pe zi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Atunci cand a fost intrebat ce sfat le-ar da tinerilor scriitori, romancierul american, poet, nuvelist si critic literar, John Updike, a spus: “rezerva o ora pe zi.”

“Pentru tinerii scriitori as spune doar: incercati sa dezvoltati obiceiuri de munca actuale si chiar daca ai o viata ocupata, incercati sa rezervati o ora din zi pentru a scrie. Unele lucruri foarte bune au fost scrise intr-o ora pe zi. Henry Green, unul dintre animele mele de companie a fost un industrias practic. El conducea o companie, iar cand ajungea acasa scria timp de o ora intr-un fotoliu. Cartile sale minunate au fost create in acest fel. Deci, ia in serios acest lucru.”, a spus John Updike, citat de Daring to live fully.

Sfatul lui Updike nu se aplica doar pentru scriitori, ci tuturor, indiferent de scopul vietii pe care ei incearca sa il realizeze. Indiferent ce scop sau vis ai, fa-l realitate prin a-ti rezerva o ora pe zi pentru a lucra la obiectivele voastre.

Iata cateva motive pentru care va puteti atinge rapid obiectivele cu doar o ora pe zi:

O ORA PE ZI INSEAMNA TIMP SUFICIENT PENTRU A INCEPE SA VEDETI REZULTATELE IN CATEVA SAPTAMANI

Spre exemplu, acum cativa ani un barbat a luat mai mult in greutate asa ca a mers la un nutritionist care i-a pregatit un plan de dieta. Nutritionistul i-a spus ca ar trebui sa aloce o ora pe zi, sase zile pe saptamana. I-a urmat sfatul, a inceput sa mearga la sala de sport, sa tina regim iar intr-o luna se vedeau deja rezultatele.

O ORA PE ZI ESTE SUFICIENTA PENTRU PROGRAMUL VOSTRU

Chiar daca nu iti poti rezerva nici macar 15 minute din timp pentru a-ti atinge obiectivele, odata ce te concentrezi pe acestea nu mai ramane decat sa iti doresti cu adevarat sa le atingi si vei gasi automat o ora pe zi pentru ele. Veti gasi diverse modalitati prin care sa economisiti bani pentru a va cumpara ceva ce va doriti si e important pentru voi.

ESTE NEVOIE DE CONCENTRARE

In tot acest proces este importanta si concentrarea in toata ora nu doar cinci sau 10 minute din ea.

STABILIREA UNEI LIMITE

Multe persoane sustin ca limitarile sunt rele si ca daca ar avea mai multi bani si mai mult timp si-ar putea duce la bun sfarsit obiectivele. Insa realitatea este alta. Limitele sunt bune pentru ca te fac mai creative si mai productiv.

COSTURI REDUSE

Una este sa lucrezi zile intregi si alta este sa va acordati o ora din zi pentru a lucra la ce v-ati propus. Mai ales din punct de vedere al costurilor. Aveti timp suficient pentru a cauta informatii si pentru a vedea daca totul duce la succes sau la esec.

In concluzie, opriti-va din a va gandi ca nu mai aveti timp suficient pentru a va atinge obiectivele. Desi pare putin, o ora pe zi inseamna foarte mult.

 

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos