Acasă World Este confirmat stiintific! Oamenii absorb energia negativa a celorlalti!

Este confirmat stiintific! Oamenii absorb energia negativa a celorlalti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista printre noi vampiri energetici. De altfel, exista multi carora li s-a intamplat sa simta ca o persoana ii trimite energie negativa si chiar sa simta ca o fura pe a sa. Totul este energie este una din principalele axiome ale stiintei, iar oamenii nu sunt straini de transformarile de energie.

In Bielefeld, Germania, a avut loc un studiu foarte interesant, in care s-a demonstrat ca plantele absorb energie de la alte plante. Olivia Bader- Lee, medic si terapeut, a continuat dupa rezultatele acestor analize.

Stiinta care studiaza comportamentul energiei in corpurile vii se numeste bioenergie. Aceasta cercetare s-a realizat cu alge si s-a descoperit ca pe langa fotosinteza, mai au o sursa alternativa de energie, absorb energia altor alge. Acest lucru a fost descoperit de biologul german Olaf Kruse, iar descoperirile au aparut pe Naturesite.com.

Bader-Lee sustine ca organismele noastre sunt ca niste bureti care absorb energia inconjuratoare. Acesta este motivul pentru care unii nu se simt in largul lor in anumite grupuri, cand are loc un amestec de energie si emotii.

Corpul uman este asemanator unei plante care absoarbe energia necesara pentru a-si hrani starea emotionala, celulele se energizeaza, creste cortizolul si catabolismul si hraneste celulele in functie de nevoile emotionale, a spus Bader-Lee.

De aceea unii oameni isi schimba dispozitia, devin nervosi, stresati, suparati, anxiosi, tristi, dar si fericiti, optimisti sau surazatori.

Bader-Lee spune ca de-a lungul secolelor, omul si-a pierdut conexiunea cu natura, cand acel schimb de energie ar fi putut aduce beneficii enorme umanitatii.

Pana la urma, spiritul este energie, iar ceea ce noi numim supernatural nu e nimic mai mult decat manifestarea diferitelor energii in lume. in vechile culturi de pe fiecare continent, se stiau aceste lucruri, dar stiinta a decis sa le ignore si doar cativa oameni de stiinta au indraznit sa le abordeze, de teama criticilor si respingerii de catre comunitatea stiintifica, arata doctorulzilei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos