Bucurestenii nu sunt chiar atat de reci si lipsiti de inima, acesta este rezultatul unui experiment emotionant realizat de cei de la Evil Duck Jokes.

Unul dintre ei s-a dat drept un tanar nevazator aflat in mai multe situatii dificile: pierdut portofel, pierdut telefon, aflat pe strada cu masini care-l claxoneaza, la metrou pe marginea peronului etc. Reactia tuturor bucurestenilor care au intrat in contact cu el a fost sa-l ajute, iar sfarsitul este de-a dreptul emotionant.

Videoclipul postat pe YouTube este insotit de urmatorul mesaj:

„Nu este vorba despre vreo farsa sau gluma. Oamenii cu dizabilitati duc o viata grea in Romania, din moment ce serviciile sociale sunt o gluma proasta, iar facilitatile pentru acestia practic nu exista. Am vrut sa vedem cum reactioneaza bucurestenii, locuitorii unui oras dur si haotic, cand o persoana care nu vede este pusa in dificultate. Trebuie sa recunoastem ca am ramas fara cuvinte cand am vazut cati oameni au vrut sa ajute. Vrem sa le spunem tuturor ca ii imbratisam si ca speram ca vom putea ajuta si noi la fel de mult cat au ajutat ei intr-o singura zi. Raspanditi acest clip, daca va place. Va ajuta ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multa lume.”

Sursa: metropotam.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.