Emotionant! Poza care a facut inconjurul internetului! Gestul facut de un tata pentru fiul sau, bolnav de cancer! | Cap Limpede

Emotionant! Poza care a facut inconjurul internetului! Gestul facut de un tata pentru fiul sau, bolnav de cancer!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un tata din SUA a facut un gest impresionant pentru a-si sustine fiul bolnav de cancer. Modul in care a decis sa isi incurajeze copilul i-a emotionat pe utilizatorii de pe retelele de socializare.

Vazand cat de mult il afecteaza pe fiul sau cicatrice cu care s-a ales in urma operatiei pe creier, barbatul din Kansas a decis sa isi faca un tatuaj care identic cu cicatricea fiului sau.

Apoi, tatal a postat pe Facebook imaginea cu ei doi, insotita de un mesaj emotionant, in care barbatul dezvaluie povestea emotionanta din spatele pozei si a tatuajului de pe cap.

Loading...

pozaa_opt
Josh Marshall a primit titlul de „cel mai bun tata” de catre Fundatia St. Baldrick, dupa ce poza lui a primit 5000 de like-uri, arata stirileprotv.

Emotionant! Poza care a facut inconjurul internetului! Gestul facut de un tata pentru fiul sau, bolnav de cancer! was last modified: iunie 23rd, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close