Acasă Timp liber Cultura Emotionant! Florin Piersic, la 80 de ani: Imi vine sa ma impusc!...

Emotionant! Florin Piersic, la 80 de ani: Imi vine sa ma impusc! Asta e durerea mea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Unul din cei mai mari actori ai Romaniei, Florin Piersic, a dezvaluit regretele sale cu cateva zile inainte de a impini varsta de 80 de ani.

Marele actor implineste pe 27 ianuarie varsta de 80 de ani si marturiseste ca nu stie cand au trecut anii. Pentru a evita sa pronunte „80 de ani”, maestrul spune ca implineste de „4 ori 20 de ani”.

„Ma intristeaza ca trec anii prea repede. Nu pot sa imi imaginez ca pe 27 ianuarie 2016 implinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru ca mi-e greu sa spun 80. Ca atunci cand spun 80 imi vine sa ma impusc, dar nu am gloante. Nu imi vine sa cred ca au trecut anii asa de repede”, spune Florin Piersic, conform RomaniaTV.

„Eu am nevoie de spectatori, nu pot singur sa stau in baie si sa vorbesc cu mine in oglinda? Ce sa-mi spun? Ca sunt frumos? Nu mai sunt de mult. Ca sunt tanar? Nu mai sunt de mult. in rest, luati-ma asa cum sunt, bucurati-va ca mai ciripesc, ca mai zic si eu cate ceva”, a continuat maestrul.

Actorul de teatru si film si-a amintit cu lacrimi in ochi de colegii si prietenii pierduti. Marga Barbu, Sobi Cseh, Leopoldina Balanuta si Dumitru Furfui sunt doar cativa prieteni carora Florin Piersic le simte lipsa de cand au plecat dintre noi.

„Asta e durerea mea mare, ca toti martorii mei, profesional vorbind, toti cei care au fost cu mine, care au ras cu mine, au lacrimat cu mine, am impartit cu ei extraordionar de multe momente pe care eu le stiu. Am atatea povesti despre fiecare. Nu mai sunt multi care am fost cu ei alaturi”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos