Acasă Utile Emotiile ne pot afecta intreg organismul! Vezi ce organe sufera cand te...

Emotiile ne pot afecta intreg organismul! Vezi ce organe sufera cand te temi si esti trist!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Emotiile sunt sentimente normale, pe care le experimenteaza orice om si de fapt ele sunt cele care ii fac pe oameni diferiti. Suntem fericiti, tristi, ne este teama uneori…totusi, aceste emotii ne pot face rau uneori. iti poate parea de necrezut, insa este adevarat! stiai ca emotiile te pot imbolnavii?
Emotiile negative, pot de multe ori sa ne istoveasca si sa ne incarce cu energie negativa. Toate astea pot afecta organele interne si astfel apar tot soiul de boli, a caror existenta nu ne-o putem justifica. Nu ti s-a intamplat ca dupa ce ai experimentat emotii puternice, sa ai probleme cu tranzitul sau chiar de tensiune?

Iata in ce mod ne afecteaza emotiile viata:

1. Furia– daca ti se intampla des sa te infurii, acest lucru va avea efecte grave asupra ficatului. Bolile hepatice pot fi fatale, nu uita!
2. socurile – este destul de dificil sa iti controlezi emotiile, insa incearca sa stai cat de departe posibil de socuri, deoarece acestea iti vor afecta rinichii si inima. si bolile cardiovasculare sunt fatale.
3. Frica – de cate ori, mai ales cand erai copil, nu ti-a fost frica sau nu te-a speriat cineva? Frica este foarte periculoasa pentru organism, deoarece iti poate deregla functiile rinichilor.

4. Teama – daca iti faci prea multe griji, stomacul tau va avea de suferit. De asemenea si splina are un cuvant de spus, atunci cand vine vorba de temeri.
5. Tristetea – cu siguranta nu poti controla tristetea, insa incearca macar sa ii reduci impactul. Tristetea iti afecteaza plamanii, duce la aparitia oboselii si atrage depresia.
6. Stresul– este chiar greu sa evitam stresul, mai ales in zilele noastre. incearca totusi sa nu iei fiecare eveniment cotidian, ca pe un motiv de stres, deoarece creierul si inima vor avea de suferit.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos