Acasă Politic Emisiunea cu Traian Basescu despre Portul Constanta va fi difuzata de CNN...

Emisiunea cu Traian Basescu despre Portul Constanta va fi difuzata de CNN incepand cu 23 mai! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Postul de televiziune CNN va difuza incepand cu 23 mai, emisiunea cu Traian Basescu despre Portul Constanta, in cadrul seriei de emisiuni “The Gateway”.

Emisiunea in cadrul careia presedintele roman i-a fost ghid in Portul Constanta jurnalistei Becky Anderson, a fost inregistrata in aprilie si va fi difuzata la 23, 25 si 26 mai.

VEZI VIDEO!

Anderson s-a intalnit cu presedintele Basescu, fost capitan de nava, pentru a discuta despre planurile acestuia de viitor in privinta Portului Constanta, prezentat drept “cel mai mare port de la Marea Neagra” si un “important punct de tranzit care leaga Europa de Est de Transcaucazia, Asia Centrala si Extremul Orient“.

“Pana in decembrie 1989, Portul Constanta a fost folosit in principal pentru exportarea bunurilor produse de economia Romaniei si pentru a importa materii prime. In prezent Portul Constanta este mai mult sau mai putin un fel de poarta, in primul rand pentru Romania, conectand Romania cu restul lumii, si in acelasi timp este o poarta pentru Europa Centrala si de Est”, afirma Basescu in timp ce face turul portului, insotit de Becky Anderson.

Traian Basescu povesteste apoi ca legatura sa cu portul este intarita de cariera de 12 ani pe petrolierele mari.

“Mandria ca am

Via: Circul Politic

  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos