Elixirul tineretii exista! Vezi cum a castigat o americanca 20 de ani de viata

Elizabeth Parrish, CEO-ul unei companii specializate in biotehnologie, spune ca a castigat 20 de ani de viata cu ajutorul a doua terapii genice impotriva imbatranirii.

Terapia genica este o metoda terapeutica ce utilizeaza genele si informatia pe care ele o poarta pentru a trata o boala genetica sau pentru a modifica un comportament celular. Terapia genica este avuta in vedere si ca o tehnica terapeutica aplicabila unor boli ne-ereditare, precum cancerul si SIDA. in aceste cazuri, strategia consta in a face sa intre in celula bolnava (si nu si in alta) o gena capabila sa o distruga.

”Cand am inceput sa ma interesez de aceste lucruri, credeam ca totul seamana cu o stiinta nebuneasca. Dar timpul stiintei nebunesti a sosit”, a declarat Elizabeth Parrish, CEO-ul BioViva, o companie de biotehnologie bazata in Delaware, in Statele Unite.

Click pe aceeasi tema:  Cea mai ieftina reteta care te scapa de punctele negre! Dureaza cateva minute

Elizabeth Parrish, in varsta de 45 de ani, originara din Seattle, afirma ca a castigat 20 de ani de viata, gratie a doua terapii genice dezvoltate de salariatii ei. Operatia a avut loc in martie 2016 intr-o clinica din Columbia, pentru a evita legile federale americane.

Potrivit informatiilor furnizate de aceasta, un virus modificat genetic a fost injectat intravenos in organismul pacientei. Vaccinul a inclus o enzima denumita telomeraza. Odata raspandita in intregul corp, ea a imbogatit ADN-ul continut la cele doua extremitati ale cromozomilor si, drept consecinta, a incetinit procesul de imbatranire celulara. Elizabeth Parrish afirma ca lungimea ADN-ului din celulele sale sangvine a crescut cu 9% (de la 6,71 la 7,33 kilobaze), iar aceasta crestere echivaleaza cu doua decenii de viata suplimentare, scrie news.ro.

Click pe aceeasi tema:  Painea care nu te lasa sa imbatranesti! Vezi ingredientele minune care sunt un adevarat elixir al tineretii!

Singura experienta pe care se sprijina Elizabeth Parrish, aflata in prezent in cautare de parteneri pentru a repeta la scara mai mare acest experiment, dateaza din 2012.

Cercetatorii spanioli au reusit sa creasca cu 20% durata de viata a mai multor soareci, gratie acestei tehnici.

insa va fi nevoie de mai mult de atat pentru a-i convinge pe colegii lor, care penduleaza intre indoieli si scepticism.

spre