„Nu voi mai candida la sefia PMP, ma voi ocupa de viata personala”. Este declaratia facuta de actualul sef al PMP, Elena Udrea. Aceasta a vorbit despre viitorul sau politic in Partidul Miscarea Populara, dar si despre ce urmeaza sa faca pe plan personal, care nu este „foarte roz”, dupa cum a declarat chiar ea.

„Nu ma razgandesc, nu mai candidez. Trebuie sa fie un lider care sa fie greu de atacat in aceasta perioada. Niciun om politic nu este de neatacat. Trebuie sa fie o figura mai putin erodata in lupte politice. Este moda femeilor in functie de lider, ceea ce pe mine ma bucura. Ce a fost mai greu am infruntat eu, insa, daca ar fi femeie, ar fi foarte bine”, a declarat Elena Udrea, la Adevarul Live.

„Eu 10 ani nu am avut viata personala. Am nevoie sa respir putin, sa ma ocup putin de viata mea privata, care nu e nici ea foarte roz. Nu este nimic spectaculos, dar am nevoie de putina odihna”, a adaugat Udrea.

Despre actualul sef al PNL, Alina Gorghiu, Udrea se declara multumita. In plus, spune ca este amuzata de situatia in care se afla Vasile Blaga.

„Este o femeie care sunt convinsa ca va face o treaba foarte buna in fruntea partidului. Pe mine ma amuza situatia domnului Blaga, care tot timpul a fugit de mine si care permanent si-a dorit sa nu fiu in functii de conducere, tot timpul s-a impiedicat de mine, acum este obligat sa imparta functia de conducere”, a mai spus Udrea.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.