Elena Udrea a declarat ca cea mai mare parte a sustinatorilor ei au propus plecarea din partid, dar ea a sustinut ramanerea in formatiune, precizand ca nu exista o strategie de rupere a PDL.

Ea afirma, intr-o postare de sambata, ca subiectul relatiilor dintre sustinatorii motiunii “Noul PDL. O Noua Romanie” si conducerea partidului sta in atentia publica, chiar daca personal a incercat sa il inchida, declarand, ori de cate ori a fost cazul, ca ramane in PDL si ca nu incurajeaza dizidenta interna a celor care au sustinut-o in competitia pentru sefia partidului.

Udrea precizeaza ca face cateva mentiuni “ca urmare a zvonurilor privind plecarea” ei si a sustinatorilor ei catre o alta formatiune politica in perioada imediat urmatoare: “Exista nemultumiri in randul celor care au votat motiunea mea legate de modul in care s-a organizat Conventia Nationala, de rezultatul CNC-ului si de strategia actualei conduceri de a se detasa de parteneriatul cu Traian Basescu. Ca urmare, au fost multe discutii in care cea mai mare parte a sustinatorilor mei, sefi de organizatii, parlamentari, primari, consilieri judeteni si locali, membri din teritoriu, au propus plecarea din partid. Nu am incurajat aceasta solutie. Dimpotriva, am cerut si argumentat ramanerea in PDL si
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.