Cap Limpede

Investigatii

Durerea din inima Romaniei surprinsa de Oreste. Un reportaj dureros despre modernizarea raiului romanesc si ruralizarea centrului Capitalei!

Jurnalistul Oreste Teodorescu surprinde intr-un reportaj despre Romania paradoxul care a cuprins tot mai multe zone superrbe din Romania. Mai exact incercam sa modernizam tot ceea ce este bun si frumos dar nu reusim sa modernizam locuri in care kitsch-ul se impleteste cu modernitatea. Iata in reportajul video de mai jos de ce Oreste s-a dus personal la Viscri, locul care l-a fermecat iremediabil pe printul Charles. La invitatia Asociatiei Adept Transilvania, Oreste a incercat sa gaseasca raspunsuri la cateva intrebari care razbesc din piepturile a sute de romani din zona ignorate de baronul local, primarul PNL Mircea Palasan.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-85878").on("click", function(){ $(".com-click-id-85878").show(); $(".disqus-thread-85878").show(); $(".com-but-85878").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});