Acasă Stirile zilei Dupa provocarea ICE BUCKET CHALLENGE urmeaza provocarea GALETII CU OREZ!

Dupa provocarea ICE BUCKET CHALLENGE urmeaza provocarea GALETII CU OREZ!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O femeie din India a initiat o alta versiune a provocarii Ice Bucket Challenge, propunand donarea unei galeti cu orez, informeaza luni agentia DPA.

„Provocarea galetii cu orez” este ideea pe care Manju Latha Kalanidhi din Hyderabad, capitala statului Telangana din sudul Indiei, a postat-o pe Facebook pentru a-i stimula pe donatori sa ofere o galeata de orez celor nevoiasi, scrie ziarul The Hindu in editia de duminica.

„Este o solutie locala, este a noastra si este o rezolvare practica a problemelor din vecinatate. In loc sa irosim apa pentru provocarea galetii cu gheata, salvam apa si ii hranim pe cei flamanzi”, a scris ea pe Facebook.

Potrivit propunerii sale, voluntarii pot dona, de asemenea, medicamente la cel mai apropiat spital public.

Provocarea galetii cu gheata este conceputa pentru a creste gradul de constientizare cu privire la scleroza laterala amiotrofica (SLA), o maladie progresiva neuro-degenerativa, care afecteaza celulele nervoase din creier si maduva spinarii, de care sufera si fizicianul Stephen Hawking.

Utilizatorii Facebook ii pot nominaliza si pe altii pentru a accepta provocarea de a-si turna pe cap o galeata de apa si gheata, filmandu-se si postand clipul pe Internet, sau donand bani in termen de 24 de ore pentru ALS Association (Asociatia SLA), precizeaza DPA.

Sursa: agerpres.ro