Acasă Life Dupa nunta fiicei, inca o petrecere in familia presedintelui: Traian Basescu s-a...

Dupa nunta fiicei, inca o petrecere in familia presedintelui: Traian Basescu s-a distrat de ziua sotiei sale! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In ultima luna petrecerile se tin lant in familia Basescu. Primul prilej de bucurie a fost participarea lui Traian Basescu la intalnirea cu colegii de la Academia Navala din constanta. A doua petrecere a fost nunta fiicei sale, Elena, iar acum onomastica sotiei, Maria!

Presedintele Traian Basescu a petrecut, sambata noapte, intr-un restaurant din statiunea Olimp, unde a serbat ziua sotiei sale cu prilejul Sfintei Maria Mica, fiind vorba despre localul ales mereu de cuplul prezidential cand merge la mare.

Traian si Maria Basescu au petrecut sfarsitul de saptamana la vila de la Neptun, iar in cursul zilei de sambata s-au plimbat pe plaja si pe mare cu o salupa.

Seara, in jurul orei 21.00, au mers la restaurantul preferat din statiunea Olimp (Ciresica), unde au petrecut pana aproape de miezul noptii. Cei doi au luat masa si au dansat de mai multe ori.

Cuplul prezidential a parasit restaurantul aproape de miezul noptii, la plecare Traian Basescu spunand ca a fost o seara placuta si ca au „dansat cat au putut”.

La acelasi restaurant cu presedintele au petrecut si social-democratul Dan Matei Agathon, dar si liberalul Raducu Filipescu. Cei doi au spus ca au venit pentru alte petreceri, dar i-au urat „La multi ani” Mariei Basescu.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos