Dupa chipul si asemanarea lui! Dragnea l-a uns prefect de Teleorman pe un fost agent comunitar! – Cap Limpede

Dupa chipul si asemanarea lui! Dragnea l-a uns prefect de Teleorman pe un fost agent comunitar!

Presa din Teleorman a publicat noi amanunte despre noul prefect al judetului, Florinel Dumitrescu. In toamna anului trecut,pe cand era senator, Dumitrescu a fost fost fotografiat in timp ce si-a parcat limuzina intr-un loc interzis. Apoi a mers pe strada scuipand seminte pe jos.

„Ne meritam soarta! De prosti, inculti si manipulati! Si cum nu era de ajuns, actualul guvern, condus de Sorin Grindeanu, ne mai da o palma. Sper ca va fi ultima, iar teleormanenii, asa limitati, dupa spusele intregii tari, vor reactiona.

Click pe aceeasi tema:  Groparul invatamantului romanesc, devoalat in direct! Ecaterina Andronescu, facuta knock-out! Video

Printr-o hotarare de guvern, Florinel Dumitrescu, traseist politic, ex senator al PP-DD, fost sef de grupa la gardienii publici si patron de taxiuri, de doua nu mai multe, uns de catre primarul Dragusin sef peste maidanezii publici (gardienii publici), a ajuns sa fie prefectul judetului Teleorman. No comment! Doar atat! Rusine, Dragnea! Rusine, doamna ministru, Dan Carmen Daniela! Nu uitati, mai sunt pietre in Teleorman, ca atunci cand veniti, sa fiti loviti cu ele!”, scrie Informatia de Teleorman.

Click pe aceeasi tema:  Iata de ce a respins-o Iohannis pe Shhaideh! Dragnea si Tariceanu au mintit din nou!

Guvernul l-a numit, miercuri, ca prefect al judetului Teleorman pe Florinel Dumitrescu, in locul lui Liviu Dumitrascu.

Florinel Dumitrescu a fost „agent comunitar” la Politia Comunitara din Alexandria in perioada 2006-2008, in timp ce era si student la Drept la Universitatea Ecologica. Florinel Dumitrescu a inceput facultatea la 37 de ani, informeaza hotnews.ro.

Inainte de a fi agent comunitar, Florinel Dumitrescu a fost comandant de grupa in Corpul Gardienilor Publici Teleorman (1994 – 2006), potrivit biografiei de pe site-ul Senatului Romaniei. El a devenit senator in 2012 dupa ce a candidat pe listele PPDD.

Click pe aceeasi tema:  Frica de puscarie a inculpatului Dragnea Liviu arunca Romania afara din UE! Avertisment al unui important lider politic german

Dupa ce a terminat Facultatea de Drept, a fost angajat Consilier Juridic la Politia Comunitara Alexandria si apoi la Primaria Alexandria.

In 2009 a terminat si un master in Stiinte Penale si criminalistica la Universitatea Ecologica Bucuresti.

spre