Acasă Stirile zilei După Brandan, Weldon şi Kapetanos sînt doriţi în Asia

După Brandan, Weldon şi Kapetanos sînt doriţi în Asia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

După ce au studiat piaţa jucătorilor din Liga 1 la partida din ultima etapă a turului, Steaua – CFR Cluj 1-1, reprezentanţii cluburilor din China au trecut la treabă şi au început să se intereseze în detaliu de anumiţi fotbalişti din principala întrecere fotbalistică din România, anunţă gsp.ro.

Asiaticii sînt foarte aproape de a-l lua pe argentinianul Stelei, Pablo Brandan, şi ar mai fi interesaţi de doi jucători de la CFR. Este vorba de portughezul Weldon şi de grecul Pantelis Kapetanos.

„Ştiu de un interes al unei echipe din China pentru Weldon şi Kapetanos. Ambii sînt în creştere, Pantelis ne va ajuta în retur foarte mult. Ar fi dificil să dăm în acest moment un jucător determinant precum Weldon sau Kapetanos.

Avem un atacant pe care l-am urmărit, dar nu l-am luat pentru că era o prostie să avem încă unul, ar fi fost al treilea sau al patrulea.

Godemeche e tot mai consistent, a recuperat din forma fizică. Problema e la mijlocaş stînga, va trebui să găsim o soluţie să umplem acel gol după plecarea lui Renan Garcia.

Avem soluţii, să îl vedem pe Vranjes. M-a mirat reacţia lui Petre Grigoraş vizavi de el, nu credeam că poate vorbi în aşa fel despre cineva. S-a descalificat. Jucătorii mai pot să greşească, dar dînsul este profesor. Nu îi stă bine să vorbească aşa, părerea mea este că a greşit. Citeşte aici ce a spus Grigoraş despre Vranjes!

Dacă vom juca 4-2-3-1, e mai bine, că folosim doar doi mijlocaşi. Dar dacă vom evolua în 4-3-3 atunci trebuie să mai găsim un jucător de mijlocul terenului”, a spus Iuliu Mureşan la televiziunea sportro.